Sprinkleranlegg

Installasjon av sprinkleranlegg i Drammen

MN Rørleggerbedrift kan hjelpe til med alt innen sprinkleranlegg. Vi bistår deg hele veien fra planlegging til overlevering av installasjonen. Vi vil også kunne etterfølge service av sprinkleranlegget. Våre erfarne rørleggere vil utarbeide sprinkleranlegg som er kostnadseffektive og tilpasset til din virksomhet. Vi hjelper deg med å slukke brannen før brannvesenet ankommer.

Service av sprinkleranlegg

Serviceavdelingen vår vil sørge for at ditt sprinkleranlegg opprettholder funksjonen i flere år fremover. Kunder som har serviceavtale hos oss får tilgang til ekstra tjenester og prioritet når det dukker opp akutte behov.

Vi kan bistå med alt innen service på ditt anlegg. Hvis man trenger å tilpasse sprinkleranlegget til nye leietakere, ny dokumentasjonen eller trenger å få utført vedlikehold. Vi tar hånd om ditt sprinkleranlegg uansett alder på anlegget.
Kontakt oss i dag!

Send oss en melding

  • Fantastisk flink, kunnskapsrik og ikke minst veldig hyggelig rørlegger som tydelig brenner for faget.
   Jobben ble gjort nøye og effektivt innenfor tiden som ble avtalt.

   Kommunikasjonen var svært god hele veien og jeg er svært fornøyd med resultatet.

   Ole F.S

  • Helt fantastisk! Fleksibel, blid og hyggelig rørlegger som fortjener alle oppdrag.

   Mitt oppdrag ble løst uten noen problemer og jeg setter pris på hvor kreativ og lyttende Nusmir er. Nøye og deler gjerne tankeprosessen hele veien. Han har kontroll og lever tydelig for faget.

   Bjørn W.

  • Kjempe flinke, profesjonelle og nøye. Kom med en gang når vi ringte de.Sterk anbefales.

   Nehru R.

  • Endi C.

  Bestill gratis befaring

  Vi tilbyr gratis befaring til alle kunder. Ved booking av befaring vil en av våre spesialister komme og se på prosjektet. Vi vil ta deg gjennom hele prosessen slik at du får all informasjon rundt ditt prosjekt.

  © MN Rørleggerbedrift
  Utvilket av: