Rehabilitering av bad

Rehabilitere baderom

Skal du rehabilitere ditt baderom? Våre håndverkere har lang erfaring med oppussing av baderom i drammen og omegn. Våre spesialister vet hvordan et baderom skal totalrenoveres. Når vi i MN Rørleggerbedrift gjør rørarbeider på ditt baderom gir vi tetthetsgaranti på utført arbeid. Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt bad? Ta kontakt med oss i dag.

Vi pusser opp bad i Drammen og omegn

MN Rørleggerbedrift AS gjør alt av rørarbeid når baderom eller vaskerom skal pusses opp. Noen ønsker å flytte baderom eller endre plassering på servant, da kan vi hjelpe deg. Kompetanse, kvalitet og effektivitet fører til at det arbeidet som blir gjort av oss vil bli levert til avtalt tid og ikke minst avtalt pris. Når du skal pusse opp ditt baderom vil en spesialist komme på befaring. For deg som kunde betyr dette at du forholder deg til samme person fra befaring til overlevering av ditt nye bad.
Kontakt oss i dag!

Send oss en melding

  • Fantastisk flink, kunnskapsrik og ikke minst veldig hyggelig rørlegger som tydelig brenner for faget.
   Jobben ble gjort nøye og effektivt innenfor tiden som ble avtalt.

   Kommunikasjonen var svært god hele veien og jeg er svært fornøyd med resultatet.

   Ole F.S

  • Helt fantastisk! Fleksibel, blid og hyggelig rørlegger som fortjener alle oppdrag.

   Mitt oppdrag ble løst uten noen problemer og jeg setter pris på hvor kreativ og lyttende Nusmir er. Nøye og deler gjerne tankeprosessen hele veien. Han har kontroll og lever tydelig for faget.

   Bjørn W.

  • Kjempe flinke, profesjonelle og nøye. Kom med en gang når vi ringte de.Sterk anbefales.

   Nehru R.

  • Endi C.

  Bestill gratis befaring

  Vi tilbyr gratis befaring til alle kunder. Ved booking av befaring vil en av våre spesialister komme og se på prosjektet. Vi vil ta deg gjennom hele prosessen slik at du får all informasjon rundt ditt prosjekt.

  © MN Rørleggerbedrift
  Utvilket av: