Tjenester

Rehabilitering av baderom

Skal du rehabilitere ditt baderom? Våre håndverkere har lang erfaring med oppussing av baderom i drammen og omegn. Våre spesialister vet hvordan et baderom skal totalrenoveres.

Les mer om rehabilitering av bad

Rørleggervakt

MN Rørleggerbedrift AS kan hjelpe deg 24 timer i døgnet hvis det er behov for akutt rørlegger i drammen og omegn. 

Les mer om rørleggervakt

Sanitæranlegg

Sanitæranlegg omfatter rørledninger for forbruksvann til offentlige og private, samt utstyr og innretninger som er tilknyttet disse ledningene. 

Les mer om sanitæranlegg

Service

MN Rørleggerbedrift AS utfører service på rørsystem, sanitæranlegg og varmepumper. Vi kan utføre jevnlig service på ditt anlegg og vi vil sørge for at du vil ha glede av det i fremtiden.

Les mer om service

Nybygg

Leter du etter en rørlegger i Drammen som kan montere et komplett avløpsanlegg i ditt nye hus eller næringsbygg? Vi har mange års erfaring med dette!

Les mer om nybygg

Sprinkleranlegg

MN Rørleggerbedrift kan hjelpe til med alt innen sprinkleranlegg. Vi bistår deg hele veien fra planlegging til overlevering av installasjonen. 

Les mer om sprinkleranlegg

Varmeanlegg

Varmeanlegg er et anlegg som regulerer temperaturen inne i et bygg eller en bolig. Et varmeanlegg kan være gjennom et radiatoranlegg eller gulvvarmeanlegg.

Les mer om varmeanlegg
Bestill gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring til alle kunder. Ved booking av befaring vil en av våre spesialister komme og se på prosjektet. Vi vil ta deg gjennom hele prosessen slik at du får all informasjon rundt ditt prosjekt.

© MN Rørleggerbedrift
Utvilket av: