Rørleggervakt

Rørleggervakt i Drammen

MN Rørleggerbedrift AS kan hjelpe deg 24 timer i døgnet hvis det er behov for akutt rørlegger i drammen og omegn. Hvis problemet viser seg at det ikke er akutt kan vi løse problemet etter avtale med deg som kunde. MN Rørleggerbedrift AS er et rørleggerfirma som hjelper kunden fra a til å. Hos oss vil du alltid forholde deg til en kontaktperson, fra start av prosjektet til overlevering.

Våre rørleggere er tilpasningsdyktige og løsningsorienterte. Vi utfører alt fra serviceoppdrag som reparasjon, installasjon, utskiftning av toaletter, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter, rør-installasjoner og totalrenovering av baderom.

En rørlegger hos oss kan bistå deg med alt fra totalrenovering av baderom til enkle oppdrag som lekkasje. Hvis du holder til i Drammen, Svelvik, Hurum, Mjøndalen og omegn er det bare å ta kontakt.

Akutt rørlegger i Drammen

Hvis du leter etter akutt rørlegger i drammen er det bare å ringe oss. Våre rørleggere har spesialisert seg på utrykning og dette fører til at de er raskt fremme hos deg for å løse ditt problem.
Kontakt oss i dag!

Send oss en melding

  • Fantastisk flink, kunnskapsrik og ikke minst veldig hyggelig rørlegger som tydelig brenner for faget.
   Jobben ble gjort nøye og effektivt innenfor tiden som ble avtalt.

   Kommunikasjonen var svært god hele veien og jeg er svært fornøyd med resultatet.

   Ole F.S

  • Helt fantastisk! Fleksibel, blid og hyggelig rørlegger som fortjener alle oppdrag.

   Mitt oppdrag ble løst uten noen problemer og jeg setter pris på hvor kreativ og lyttende Nusmir er. Nøye og deler gjerne tankeprosessen hele veien. Han har kontroll og lever tydelig for faget.

   Bjørn W.

  • Kjempe flinke, profesjonelle og nøye. Kom med en gang når vi ringte de.Sterk anbefales.

   Nehru R.

  • Endi C.

  Bestill gratis befaring

  Vi tilbyr gratis befaring til alle kunder. Ved booking av befaring vil en av våre spesialister komme og se på prosjektet. Vi vil ta deg gjennom hele prosessen slik at du får all informasjon rundt ditt prosjekt.

  © MN Rørleggerbedrift
  Utvilket av: